Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Riku & Tunna: Selviytymisopas" by Tuomas Milonoff & Riku Rantala # eBook PDF Kindle ePub Free

Riku & Tunna: Selviytymisopas

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Riku & Tunna: Selviytymisopas
  • Author : Tuomas Milonoff & Riku Rantala
  • Release Date : January 23, 2018
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 12973 KB

Description

Riku ja Tunna antavat ÀÀnen muutokselle!

Opas niille, jotka haluavat pelastaa maailman ja jÀÀdÀ muutoksessa henkiin.

ElÀmme ennennÀkemÀttömÀn murroksen kourissa. Internet, vÀestönkasvu ja luonnonvarojen liikakulutus ravistelevat elÀmÀn ja ympÀristön perustuksia.
Miten maailma voitaisiin pelastaa? Onko syötÀvÀ ituja ja sirkkoja? RiittÀÀkö katumaasturin vaihtaminen hybridiin vai kelpaako ilmastonystÀvÀlle vain munamankeli? Saako enÀÀ asua missÀ vain haluaa? Vai saammeko sittenkin lekotella hammockissa caipirinha kÀdessÀ ja tarkkailla ahterimme hiljaista leviÀmistÀ sillÀ aikaa, kun robotit ja tietokoneet hoitavat homman kotiin?
Selviytymisopas antaa konkreettista tulitukea seikkailijalle, joka haluaa selviytyÀ tulevaisuudesta hengissÀ, voittajana. Kirja sukeltaa syvÀlle mm. internetiin, populismiin, seksiin, robotisaatioon, aineettoman omaisuuden ja ruuan tulevaisuuteen, sekÀ tietenkin alati muuttuvaan suomalaisuuteen.
VÀÀrÀÀ tietoa ja valheita vastaan ei ole palomuuria, uutta pÀivitystÀ tai salasanaa. Vain kriittinen ajattelu on tiedon turva.
Selviytymisopas on definitiivinen paketti tietoa, ajatuksia ja toimintaa. KansainvÀliset seikkailijat Riku Rantala ja Tunna Milonoff keskustelevat eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja etsivÀt keinoja maailman pelastamiseen.
Selviytymisopas tarjoaa helppoja arjen ratkaisuja, nakerreltavaa eettiselle mielelle ja tositoimia militantimmille maailmanpelastajille.


PDF Books "Riku & Tunna: Selviytymisopas" Online ePub Kindle